Bløtt, men vellykket KM i terrengløp

Det regnet jevnt og trutt, men det kunne likevel ikke hindre at det ble et fint og vellykket KM i terrengløp i Ogndal lørdag.

Ola Berg Fines, Mosvik, var som ventet sterkest i langløypa på 6 km, og vant duellen med Mathias Flak, Steinkjer, i menn senior. I tilsvarende oppgjør om beste tid i jente- og kvinneklassene, var Grethe Tyldum, Steinkjer, raskest foran sin to år yngre klubbvenninne Nora Hegdahl. Alle jente- og kvinneklassene løp 3 km.

Den som kanskje imponerte aller mest var Tobias Alstad, som hadde best tid på 3 km uansett alder og kjønn. 16-åringen fra Frol, som nylig vant norgescup i orientering og ble kåret til årets O-Idol, brukte 11.50.1. Med det var han  23.8 sekunder raskere enn Mathias Lillehagen fra Aure.

Arrangørklubben Ogndal IL fikk tok kretsmestere – Thomas Austheim i 18-19 år og Ola Berget i 60-64 år. Kjell Eriksen tok sølv bak Ola, mens Lena Hanem Bartnes sikret seg bronse i klasse 35-39 år. Åtte jenter og gutter i alderen 12 år og yngre stilte opp i et innlagt barneløp.

Friidrettsgruppa i Ogndal IL vil rette en stor takk til alle som bidro til at vi fikk arrangementet vel i havn. All nedbøren de siste ukene har gitt store utfordringer med hensyn til valg av løypetrase, men vi fikk bare positive tilbakemeldinger om løypa.

Resultater: Klassevis resultatliste

Det er stengt for kommentarer.