Cathrine Warberg vant på Leksdal

leksdal2

Nydelige forhold og løyper på Leksdal skistadion. Her Cathrine i flotte dobbeltak, tidlig i løpet.

Cathrine følte nok at hun gikk fort, for hun tok seg tid til å smile til fotografen midt i løpet.

Cathrine følte nok at hun gikk fort, for hun tok seg tid til å smile til fotografen midt i løpet.

Sted: Leksdal
Arrangement: Leksdalsrennet 2013, 3 Km. klassisk
Ogndal var representert med: Cathrine Warberg

Cathrine Warberg vant på Leksdal

En nydelig dag på Leksdal. Hvis vi tidligere har skrevet om “årets tyngste løyper” på Lundsbustaden, så var Leksdalsløypene årets flotteste. Det var ikke bare været, men selve løypekvaliteten, naturen og føret. Masse blide folk, så det kunne se ut til at flere lot seg inspirere av vær og føre. Med andre ord ingen grunn til å ikke gå fort på Leksdal.

Kanskje årets beste løp
Cathrine gikk fort fra start til mål, og mente selv at hun nok ikke hadde godt så fort tidligere i denne sesongen. Vinnertiden på denne 3-kilometeren i klassisk stil ble 10:59 min. Med dette var hun over halvannet minutt foran nummer to som ble Kristine Kvam. (Kvam IL)
Ikke den helt store deltakelsen denne dagen, og det må nok kulda ta sin del av ansvaret for. Det er klart at det er mange som kanskje tenker seg om to ganger når de ser hvor kaldt det er på morgenkvisten, for det er ikke fristende å kjøre en time eller to for å komme frem til et avlyst renn.

Fare for avlysning

En fornøyd og ganske sliten Cathrine etter konkurransen.

En fornøyd og ganske sliten Cathrine etter konkurransen.

Rennet sto faktisk i fare for å bli avlyst denne dagen p.g.a kulde. Vi hadde 25 minusgrader i Ogndal på morgenkvisten, men valgte å kjøre av gårde, i håp om at det skulle være litt varmere på Leksdal. Ganske riktig – da vi ankom Leksdal var gradestokken krøpet opp til den magiske grensen på 15 minusgrader. Kaldere enn dette og rennet blir avlyst.

Heldigvis gikk rennet som planlagt, med strålende forhold, og Ogndalsjenta kunne juble for sin første seier i et kretsrenn.

Vanligvis etter et renn, venter man på premieutdeling og slikt, men denne dagen måtte Cathrine rett på håndballkamp i Steinkjerhallen, hvor Ogndals jenter 12 ventet utålmodig på å klare å stille fullt lag mot Følling. Da var det rett i bilen, og direkte på håndballkamp. Travle dager, men slik kan det noen ganger bli.

Det er stengt for kommentarer.