Fin start på Ogndal i Form

Her er en kvartett i aksjon før de kommer inn på fylkesvegen ved Skjellegrind. Fra v.: Leif Kjesbu, Sarawut Yupakhot, Dan-Erik Aggvin og Anne Berit Lein. Foto: Normann Ryan jr.

Her er en kvartett i aksjon før de kommer inn på fylkesvegen ved Skjellegrind. Fra v.: Leif Kjesbu, Sarawut Yupakhot, Dan-Erik Aggvin og Anne Berit Lein.
Foto: Normann Ryan jr.

Det ble en fin start på Ogndal i Form, idrettslagets nye tverridrettslige aktivitetstiltak. Første aktivitet var duatlon-trening i Vålen torsdag 8. mai, der en gjeng store og små fikk en fin treningskveld i allsidighetens tegn.

Syklet og sprang
– Det hadde vært plass til flere, men alt som er nytt trenger tid. Vi håper at etter hvert som tiltaket blir bedre kjent, vil oppslutninga øke, sier Leif Kjesbu. Lederen i skigruppa var primus motor for duatlon-kvelden, der de aller yngste syklet og hadde ulike aktiviteter ved skolen/samfunnshuset.

Ei gruppe syklet til Hollåsen og løp/jogget/gikk opp til trimkassen på Klempen. Noen valgte en lengre runde, og syklet forbi Reipa til Skjellegrind og fylkesvegen tilbake. Før Hyllbrua ble syklene satt igjen, og sprekingene løp opp til trimkassen på Langhivilen.

Prisverdig tiltak
Blant dem var Anne Berit Lein, som som er med på det meste som skjer i Ogndal og som også prioriterte dette tiltaket.
– Dette var virkelig god trening og en kjempefin kveld. Ogndal i Form er et veldig bra tiltak, som fortjener større oppslutning, sier Anne Berit Lein,

Neste runde er torsdag 15. mai. Da er det allsidig friidrettsaktivitet på Røysing Stadion kl 19.00 – sprint, hekk, lengde, kast – samt idrettsmerkeprøver for voksne.

Tredje arrangement er torsdag 22. mai. Trimkasseløp fra Øysterenget til St. Hansberget – løp/jogg/gang. Felles avgang fra Tangeråsen kl 19.00 og ned til startsted.

Det er stengt for kommentarer.