Glimrende 3. plass i Holmenkollstafetten

Her er guttene som tok en strålende tredjeplass i juniorklassen i Holmenkollstafetten. Foran fra v.: Halvor Brønstad, Erik Kjøsnes Wekre, Edvard Fjærtoft, Marius Møller, Abdinasir Mohamed, James Sarawut Yupakhot og Tamim Amini. Bak fra .: Mathias Røiseng Aksnes, Vegard Bruem Reistad, Sigurd Landsem Melhus, Simen Eliassen Kvarme, Marius Landsem Melhus, Jonas Austad, Eirik Ishol Skogan og Einar Carlsson Hegge.

Ogndal ILs juniorer gjorde en imponerende innsats i Holmenkollstafetten 6. mai. Det ble tredjeplass og bronsemedalje!

Alle de 15 på laget gjorde sin del av jobben, og det var da også stor stemning i kolonien inne på Bislett, etter hvert som løperne kom inn fra sine etapper ute i Oslo-gatene. Stemningen var ikke mindre på bussturen heim.

Ungt mannskap
Alle gjorde sin del av jobben, og alle var godt fornøyde med sine etapper. Tida ble ett minutt og fem sekunder bedre enn i fjor, da det ble fjerdeplass. Ni av de samme deltok også i år. Det var altså seks nye. Juniorklassen går opp til og med 22 år, så alle med ett unntak er unge nok til å være med også neste år.

Andreplass halvvegs
Vi var på andreplass etter åtte etapper, og ikke mer enn 27 sekunder bak Ren-Eng, som ledet og som vant til slutt. I mål var vi 2.09 minutter bak østerdølene, 1.49 bak sølvvinnerne Tyrving, mens vi hadde ett minutt og 52 sekunder margin bakover til Grenland Ski på fjerdeplass. Vi slo et så sterkt lag som Ullensaker/Kisa med 1.55 minutter.

Lader opp til St. Olavsloppet
De aller fleste av løperne som deltok i Holmenkollstafetten skal løpe St. Olavsloppet. Vi hadde flere fellestreninger før Holmenkollstafetten, og vil fortsette med det til St. Olavsloppet 28. juni til 1. juli. Det blir ved friidrettsbanen Guldbergaunet mandag kl 18.00 fra og med 22. mai.

Det er stengt for kommentarer.