Klubbmesterskap terrengløp og annen info fra friidrett

Klubbmesterskap i terrengløp

Fredag 18. september blir det klubbmesterskap i terrengløp i Ner-Kjesbua.

Vi har hatt et slikt arrangement der de siste åra. Det har alltid vært trivelig å komme dit, og vi er takknemlige for at vertskapet Ingjerd og Erland er villige til å ta imot oss også i år.

Vi tar påmelding innen 18.00, og setter opp heat etter det. Alle klasser, men hver enkelt får sjøl bestemme hvilken løype de vi springe. Det blir i utgangspunktet tre løyper.

Ingen startkontingent, men alle får en premie.

Det blir litt servering i år også.

Tomannsstafett Henningvola

Her er litt info fra Henning IL:
Søndag 20. september kl. 12.00. (bommen vil stå åpen fra kl 10.30 – 12.00, gratis passering!) Klasseinndeling:
Under skolealder: en runde, individuelt 6-7-år: tomannsstafett, to runder hver 8-10 år: tomannsstafett, tre runder hver 11-12 år: tomannsstafett, tre runder hver 13 – 19 år: tomannsstafett, fire runder hver. Alle løper samme runde, en eller flere ganger. Runden er på ca 200 m.
Påmelding på forhånd, innen fredag 18. sept. kl 23.59. Ingen etteranmelding.

Info Ogndal IL: Vi dominerte denne stafetten i fjor, og håper vi kan stille med en del lag i år også.
De som vil være med må gjerne skrive inn på Facebook/Messenger (info lagt ut der også) eller sms/tlf til Normann 93202223. Så tar vi uansett påmelding/opptelling under terrengløpet fredag.

KM 11-14 år på Guldbergaunet 26.9

Det blir KM (kretsmesterskap) for 11-14 år på Guldbergaunet lørdag 26.9 kl 12.00. Påmelding på treninga onsdag 23. eller før den tid. Øvelsene er sprint, mellomdistanse, lengde, høyde og kule.
 

KM terrengløp i Røysing 4. oktober

Vi minner om at v i sjøl er arrangører av KM i terrengløp i Røysing søndag 4. oktober kl 12.00. KM er for 13 år og eldre, men det blir ei løype for 12 år og yngre også.

KM legges inn i Ogndalsløpet, der det også er trimklasse uten tidtaking. Løpet er avslutning på Ogndalstrippelen, for de som har vært med Sellifjellrennet og Ogndalsrittet tidligere i år.

Mer info om dette kommer snart.

 

 

 

 

 

 

 

What do you want to do ?

New mail

Det er stengt for kommentarer.