Sellifjellrennet 2017 m/ resultater

Det var fortsatt litt snø igjen på Pålåsvegen da Sellifjellrennet 2017 skulle starte.

Etter å først ha utsatt Sellifjellrennet til 26. mars, ble det bestemt at det skulle fremskyndes til 25. mars, grunnet dårlige værmeldinger fremover.

Ikke alle deltakerne står på resultatlisten, da mange tok dette rennet som en fin tur. Men selv på en tur er det lov å ha et spurtoppgjør like før mållinja.

Å arrangere rennet rennet på den tradisjonelle måten, med løype mellom Ogndal og Stod, ble uaktuelt på grunn av lite snø. Dermed var det duket for et noe annerledes renn dette året. All ære til skiklubben for å klare å gjennomføre det i det hele tatt.

Resultatliste Sellifjellrennet 2017

76 deltakere sto på startstreken denne gangen, men ikke alle figurerer på resultatlisten, siden bare 14 deltakere startet med tidtakning. Det var nok en del mindre deltakere i år enn andre år, siden snøforholdene har vært mildt sagt ustabile. Det normale antallet deltakere de siste årene har stort sett ligget litt i underkant av 150 stk.

I følge de rapportene vi fikk ute fra løypa, så det var det ganske fine løyper innover Pålåsvegen. Snøen ble tørrere lenger oppe i løypene, slik at noen av dem som hadde smurt med rødklister fikk litt lugging/ising innover i løypene.

Den som gjennomførte alle 24 kilometrene raskest av alle denne gangen var Martin Bartnes, Ogndal, på 1 time og 33 minutter – ca. minuttet foran Andreas Overrein og Leif Kjesbu.

«Bra tunge løyper, ja», sier Leif Kjesbu, og refererer nok like mye til føreforholdene som til løypeprofilen. Mange synes nok det var tungt, i og med at sporet var sugende, og man fikk dårlig glid.

«Dette kan ha vært slutten på skisesongen 2017», sier Leif Kjesbu, men vi håper å få arrangert klubbmesterskap etter hvert. «Vi må ta det litt på sparket, og se forholdene an».

De tre raskeste i Sellifjellrennet 2017: f.v: Andreas Overrein, Martin Bartnes og Leif Kjesbu.

Det er stengt for kommentarer.