Start vinteren med den tidsriktige Ogndalsdressen

Ogndal IL’s egne treningsklær

Ogndal IL's treningsbekledning høster skryt fra andre klubber.

Ogndal IL’s treningsbekledning høster skryt fra andre klubber. Trykk på bildet for større bilde.

Vi har fått mye positive tilbakemeldinger – både fra lokale og folk fra andre klubber på våre drakter.

Ting som «Hadde det vært en stilkonkurranse hadde dere vunnet løpet», har vært blant kommentarene vi mottok i løpet av 2013 sesongen.

Vi tilbyr overtrekksdress / treningsdrakt, skidress, vest, lue og pannebånd, alt i lett og behagelig kvalitetsmateriale.

Dette er ikke bare ment å være for langrenn, da treningsdressen, lua og pannebåndet egner seg like godt til andre aktiviteter. Skidressen, derimot, er mer av typen konkurransedress.

Det har vært noe diskusjon rundt dette med treningsklær her i klubben. Vi mener det er viktig å holde på «vår farge», som har vært, og er, burgunder, og at vi prøver å holde en noenlunde stilren linje rundt dette. Da vi designet denne kolleksjonen, var håpet at den skulle appellere til alle medlemmer av klubben, og ikke bare til medlemmene av  skigruppa.

Vi kommer tilbake med mer info og priser, men meld gjerne fra til leif Kjesbu (41 24 10 27) le-kje@online.no om dette virker interessant. Vi planlegger nå å få laget opp mer av disse treningsklærne, så det kan være lurt å sende bestilling.

Det er stengt for kommentarer.