Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Strålende innsats i Steinkjerstafetten

Steinkjerstafetten 2022. Flott andreplass til disse jentene i 11-12 år. Fra v.: Signe Mortensen, Lina Grevskott, Sigrid Stokke og Elin Stokke Folstad.

Ogndal IL stilte med ni lag, det vil si 36 løpere, i Steinkjerstafetten under martnan. I tillegg til at vi markerte oss med en stor tropp, ble vi mestvinnende lag!

Vi vant alle gutteklassene – G 11-12, G 13-14 og G 15-17. Vi vant menn veteraner, og ble nummer to i både jenter 11-12 år og menn senior. Med fire klasseseire i de klassene som inngår i NTE stafettserie, ble vi mestvinnende klubb.
I den yngste klassen, mix 8-10 år, som ikke har rangering, hadde våre to lag fjerde- og sjuende beste tid blant 18 lag. De som utgjorde de to laga var Ulrik Overrein Westerhus, Ane Bragstad Overrein, Ulrik Grevskott og Anton Sandhaugen (lag 1), Theodor Wiseth, August Ryan Smogeli, Louis Barzyk og Mathias Oshaug (lag 2).

I jenter 11-12 år ble det en fin andreplass, bare 1.7 sekunder bak Steinkjer, men 3.4 sekunder foran Sparbu og 4.3 foran Nybrott. Jentene som løp var Elin Stokke Folstad, Lina Grevskott, Signe Mortensen og Sigrid Stokke.

Fire klasseseire

I klasse gutter 11-12 år tok kvartetten Iver Grevskott, Aksel Grande, Julian Rokhaug og Sander Nyborg en suveren seier – 4.9 sekunder foran Steinkjer FIK. I gutter 13-14 år lå Ogndal på tredjeplass da ankermann Eirik Kjesbu la ut på sin etappe på 560 meter. Eirik gjorde et kjempeløp og løp Ogndal IL inn til seier – 3.9 sekunder foran Steinkjer Fotballklubb, og 11.6 sekunder foran Sparbu. Vinnerlaget besto av fire 14-åringer. Vi stilte også med et rent 13-årslag, som løp inn til en fin sjuendeplass. Her løp Johannes Hanem Bolås, Peder Røyseng Lund, Arne Sandven Kjesbu og Andreas Bragstad Overrein.

Vinnerlaget i gutter 15-17 år besto av fire 16-åringer: Elias Hatling, Linus Oshaug, Niklas Sjaastad og Kristian Bragstad Overrein. Kvartetten hadde også to seniorlag bak seg, som sjette beste lag totalt i langløypa. Her sørget Christian Oshaug, Martin Hanem Bartnes, Lars Erik Bragstad og Torstein Bjørnes for seier i veteranklassen.

Et sprekt seniorlag ble bare slått av Steinkjer FIK. Laget besto av Erik Kjøsnes Wekre, August Helland Iversen, Marius Landsem Melhus og Bendik Binde Bratberg. Erik slo an tonen med å vinne startetappen på 560 meter. Alle på laget løp for øvrig St. Olavsloppet tidligere i sommer.

Bildene er tatt av Kristin Derås, Torbjørn Wekre og Normann Ryan jr.

Suveren seier i 11-12 år til disse guttene. Fra v.: Aksel Grande, Iver Grevskott, Julian Rokhaug og Sander Nyborg.

Kvartetten som vant G 13-14 år etter en sterk avslutning. Fra v.: Eirik Kjesbu, Martin Aleksander Rognerud-Hollås, Arve Junior Madsen Ovesen og Johan Helland Fledsberg.

Gledelig andreplass og seier sammenlagt i seniorklassen i stafettserien. Fra: Erik Kjøsnes, Wekre, Bendik Binde Bratberg, Marius Landsem Melhus og August Helland Iversen.

Vinnerlaget i menn senior. Fra v.: Christian Oshaug, Torstein Bjørnes, Lars Erik Bragstad og Martin Hanem Bartnes.