Svært vellykket Ogndalsstafett, m/ resultater

Ogndals vinnerlag i jenter 11-12 år. Fra v.: Tuva Rones Pettersen, Diya Azizpanah, Sigrid Overrein og Mira Iselin Mikalsen.

Ogndalsstafetten lørdag 6. mai ble svært vellykket, med god deltakelse, fint vær og et vel gjennomført arrangement.

Vi fikk også i år positive tilbakemeldinger fra flere klubber og enkeltpersoner, som ga oss ros for arrangementet og den oversiktlige arenaen i Røysing. Det var i alt 52 lag, som betyr at 208 små og store stafettløpere var i aksjon. Her er resultatene fra Ogndalsstafetten 2017

16 Ogndals-lag, 64 løpere!

Ogndal IL var størst med 16 lag, det vil si 64 løpere! Stor honnør til foreldre som tok initiativ til å få til så mange lag, og som stilte som lagledere. Seier til laget i jenter 11-12 år og menn veteraner, andreplass i gutter 11-12 år og menn senior, samt flere andre gode plasseringer. Sju lag i mix 8-10 år er helt enestående.

Rekrutt-treningene vi har hatt tirsdagskvelder siden april har skapt stor interesse og iver hos de unge. Det har vært 36-38 barn på treningene, og Vestertrolløpet vi hadde 9. mai, som hadde start og mål på den gamle idrettsplassen i Smedgata, samlet nøyaktig 40 deltakere.

Her er noen bilder fra Ogndalsstafetten:

Her er det full innsats på startetappen. Ogndalinger er Hanna Overrein (() og Sondre Elias Mortensen (3). Guttene til venstre er fra Sparbu og Overhalla.

Her er ett av de sju laga fra Ogndal i mix 8-10 år. Fra .: Sigrid Stokke, Andreas Bragstad Overrein, Amund Kjesbu og Ane Wærnes Dammen.

Her legger Olea Sand ut på sin etappe, før mange andre lag har vekslet.

Ogndal vant menn veteraner med disse karene. Fra v.: Lukasz Barzyk, Lars Erik Bragstad, Andreas Overrein og Christian Oshaug.

Ogndal stilte med to lag, åtte løpere, i veteranklassen for kvinner. Her ett av laga, fra v.: Anne Monica Helge Overrein, Marit S. Eriksen, Lina Overrein og Trine Gulli Rones.

 

Det er stengt for kommentarer.