Toppinnsats i TA-sprinten

Sigrid Overrein vant både 600 m og liten ball i TA-sprintfinalen i 11-årsklassen.


Ogndal ILs deltakere i fylkesfinalen i TA-sprinten i friidrett, gjorde en strålende innsats.

Linus Oshaug tok medalje i alle de fire øvelsene i G11-klassen. Her på toppen som vinner i liten ball, med Kristian Bragstad Overrein på bronseplass. Til høyre Imre Valli Viken fra Lånke. (Trykk på bildet for større bilde)

Fem utøvere i alderen 11-13 år deltok i finalen på Guldbergaunet lørdag 19. august, etter å ha kvalifisert seg i sonestevnnet i Beitstad eller gjennom resultater på kretsstatistikken.

To på pallen samtidig
Det endte med åtte medaljer og elleve resultater blant de fem beste. Linus Oshaug var en av tre utøvere totalt som tok medalje i alle de fire øvelsene. Linus vant liten ball i G11 år, med et resultat som var blant stevnets beste – 43.51. I lengde ble det sølv, fire centimeter fra seieren. I tillegg ble det bronse på 60 m og 600 meter.

I samme klasse tok Kristin Bragstad Overrein bronse i liten ball, og sørget for det var to ogndalinger på pallen i øvelsen. Kristian tok i tillegg femteplass på 600 meter, og 10. plass på 60 meter.

Sigrid dobbeltvinner
Sigrid Overrein presterte å vinne to øvelser i J11-klassen. Sigrid lå bak verdalsjenta Silje Vollan til 200 meter før mål på 600-meteren, men spurtet forbi og tok en klar seier. I liten ball var hun over tre meter foran toeren, som også her var Silje Vollan. I tillegg ble det 8. plass i lengde og 10. plass på 60 meter.
Odin Ellingen tok bronse i høyde i G13-klassen, sjuendeplass i kule og 600 meter. Erika Ryan Øien ble nummer fire i lengde, åtte centimeter fra medalje, mens det ble femteplass på 60 meter i 11-årsklassen.
Tekst og bilde: Normann Ryan jr.

Det er stengt for kommentarer.