Trim

Trimkassene

Nytt trimkasseår er i gang igjen, fra 1. oktober. Skjema for registrering kommer i onsdagstrimkalenderen for 2016 i slutten av april. Inntil da, registrer på egen hånd.

 Heder – premier – Vandreluren

De som fram til 1. oktober 2015 besøkte alle kassene får en påskjønnelse, og er med i trekkingen av Vandreluren. Det blir også premier til alle barn som har vært på 15 kasser eller fler, lever registreringsskjemaet på skolen. Det blir premiering på Tjuandagsfesten.

Torsdagstrimmen

Torsdagstrimmen starter opp igjen første torsdag etter høstferien. Kl. 20 i gymsalen på skolen. For løpende info følg med på facebook-gruppa https://www.facebook.com/groups/572065139509947/?fref=ts

 Ogndalskartet

Det er fortsatt mange trimkart – Ogndalskart/Midtpunktkart – igjen og til salgs. Kartet er et flott Ogndalsprodukt, og her er alle de 30 trimkassene og turene dit beskrevet. På kartet er trimkassene vist med nummer, og utgangspunktet for de enkelte trimkassene (parkeringsplassene) er vist med P og trimkassenummer, eksempelvis P1. For alle som bruker GPS er også koordinatene for de enkelte trimkassene angitt. I tillegg er det mye god informasjon om andre fristende turer og aktiviteter i og i tilknytning til Ogndal. Kartet fås kjøpt på Malmo sport, bokhandelen og hos Lars Tønne og Willy Wikan. Kartet er også en flott gave, som gjerne kan gis sammen med en turopplevelse!

 

image (1)

At vi er aktive her i dalen fikk vi et synlig bevis for da Nord-Trøndelag Idrettskrets  kåret Ogndal IL til «Årets fyrtårn» for en tid tilbake.

Les mer om dette her…