Vellykket Ogndals-stafett, resultat og bilder m.m.

Full fart i mixklassen. Lilly Margareta Bratberg (i midten) prøver å holde unna for Ola Dammen (t.v.) og Amund Kjesbu. Trioen løp på hvert sitt Ogndals-lag.

Ogndalsstafetten ble vellykket gjennomført 13. mai, ved Ogndal skole/Røysing Stadion.

Ingrid Olea Vannebo Jensen i aksjon på sin etappe.

I alt 34 lag er langt færre enn det har vært de siste åra, men man har dessverre opplevd en nedgang i oppslutning i alle stafettene hittil i år i Nord-Trøndelag. Med 136 små og store stafettløpere fra sju klubber i aksjon i, og masse foreldre og andre tilreisende, var det likevel et yrende liv rundt den fine arenaen i det flotte maiværet.
.
36 ogndalinger i aksjon

Ogndal IL stilte med ni lag, litt færre enn i fjor da vi hadde med 16 lag. Guttene i klasse 11-12 år sørget for en populær klasseseier. Ellers gjorde alle en fin innsats – ikke minst de 24 jentene og guttene som deltok i mix 8-10 år.

 

To dager etter Ogndalsstafetten deltok elleve utøvere fra Ogndal IL i åpningsstevnet i friidrett på Guldbergaunet. Det ble det både seire og andre gode plasseringer og resultater.

Disse guttene vant klasse 11-12 år. Fra v.: Jon-Elof Gaundal, Kristian Bragstad Overrein, Linus Oshaug og Edvard Røliaunet.

Det er stengt for kommentarer.